maandag 24 maart 2008

Dag 2




Wel, de eerste nacht zit erop ! De nieuwe "mama" was van dienst. Ik heb beneden op de zetel geslapen om de andere de nodige rust te gunnen want we wisten niet hoe de nacht ging verlopen.

Dali had zijn handdoek die de geur van zijn echte mama had bij hem in zijn bedje. Ik heb een kersepit kussen wat opgewarmd en in een handdoek bij hem gelegd.
Een paar uurtjes heeft hij in de bench geslapen. Hij piepte een paar minuutjes en viel dan in slaap. Om 1:30 en om 4 uur vannacht kan ik eruit om hem buiten te laten.

Om 4 uur was hij klaarwakker en vond hij het hoogtijd om wat te spelen. een half uurtje later was hij klaar voor het volgende dutje ....gelukkig !!!

Hij laat het al goed weten als hij buiten wil .. hij heeft al een paar keer een plasje in huis gedaan maar meestal lukt het al buiten.

De grote boodschap is niet zo leuk :( , hij heeft diarree op dit moment. Waarschijnlijk van de stress ofwel van de vaccinatie die hij donderdag heeft gehad (en ontwormen). Maar hij doet het gelukkig buiten , slim beestje hé !



Toen we vanmorgen buiten gingen was het wit ...dat vond hij vooral "lekker", hij knabbelde erop los!

Maar een puppy zou natuurlijk geen puppy zijn als hij niet allerlei gekke toeren uithaalde !
Hij is al heel vlug om zijn snoet in Kevin's glas cola te steken , of met de handdoek te gaan lopen als we de grond opdrogen van zijn natte pootjes :)

Hij volgt Kevin overal en wil het liefst op zijn schoot liggen! Dan zie je ze allebei genieten !!!

Geen opmerkingen:

Product Cloud